Fredag

Min tidsplannering tog stryk hela dagen!

1. jag somnade vid 3 , 2 timmar försent
2. gick upp 09.00
3. duschen var inte ledig..
4. Vi skulle inte vara där 13.00 inte 14.00 heller, utan 15.00 om 45 min SHIEEET jag åker om 30 min ihh

jag saknar alex, redan, orkade inte ta mig dit och hämta tröja, men har ju hans randiga med yttepytte alexlukt kvar..
shit silken toffel jag är..

btw så har jag 0 par fungerande skor till helgen.
Gympaskorna är sönder som fan
Platta stövlar är sönder. (dragkjedjan)
Högklackat? yeah right
Ballerina? yeah right.

måste fan ha mina inne skor också ! och packa ner gummistövlarna.
Har iallafall fyllt på mobilen och packat det mesta.. oho. laddat mobil kamera och ipod också. HÖRLURAR ffs, justdet ja. snacka om att jag är en sista minuten person
TANDBORSTE..

oj oj jag hade glömt lägetröjan också. fymig. mm jag ska överleva denna helgen OKEJ?

nu loggade Alex in på msn, tack för det. tack <3

Ses på söndag pussochkram

nattinlägg

detta är min tidsplan för fredagen.. kanske ska säga var, den är spräckt.. och halvfärdig bara.. men iaf.
01.00 sova
08.30 vakna
08.45 gå upp duscha äta osv.
10.15 börja packa!
10.45 sitt lite framför datorn
11.00 packa mera
11.30 säkert lunch eller skit
12.00 Handla kontantkort, godis samt dra hem till Alleballe och hämta tröja.
13.00 går bussen 13.45 eller 14.45 ?

min  och Alex 2månadersdag är över, jag har på ett sätt ingen lust att göra världens grej över att vi har två månader, för jag vill ha så jävla många fler, detta är så sjukt rätt bara. Måste iaf skriva av mig lite, kan göra det i godan ro eftersom min älsk inte läser bloggen (?).
Allt känns så sjukt bra denhär gången, inget tvivel på mina känslor, inte mkt tvivel på att han stannar.
Detta är första gången på länge som jag är i ett förhållande som är bra, (som jag mår bra av som det inte bråkas i hela tiden) som jag faktist inte längtar efter något annat, inte vill ha mer, någon annan eller mindre. låt detta hålla, jag är kär, på riktigt <3

jag åker till Göransborg med ; Jenny, Dalle, André, Simon.p. Mikke, Mats och Niklas + massa konfirmander om ca 12 timmar? kanske 13 omg, jag måste ffs sova nu, ska upp 08.30 igen.

PussochKram

Torsdag

Hejsan, blev tydligen inget inlägg igår, säkert bara för jag la upp bild på bdb, hittar ingen balans xD .
Igår var sjukt tråk under dagen, ILVA, kph, Expriementariet, men sen såg jag grey's med matilda :) det var dock najs..
Under dagen igår plingade min mobil till och det stod "SIM inaktivt" jag startade om, tog ut simkort, satte in simkort i annan mobil, INGET fungerade!! fick smått panik.

Idag fick jag sova till 12.00 :) mmh skönt, därefter käkade jag frulle och sen gjorde jag ve mig och gick hem till Matilda. Vi tog bussen till stan där vi gick in på teliabutiken och frågade vad som hänt med mitt simkort, dom sa att Sony Ericsson hade av misstag råkat spärra vissa modeller från teliakort.. CP! så jag bytte till en av mina andra mobiler. Sen köpte Matilda en jacka och sen efter det gick vi till Waynes och tog en latte. :)

Jag ringde Alex som jag förväntade mig skulle vara och lana, men han berättade att han var hemma och väntade på mig. :) så jag lämnade matilda och hennes två kompisar och gick en runda i stran, hittade en snygg väska och en snygg plånbok på wedins, hade inte pengar med mig dock, sen in på glitter och där hittade jag ett halsband som kostade 60:- men var sänkt till 15:- det var bra :D ..

Gick hem till Alex och satt och snackade med hans bror ett tag, sen hade Alex duschat klart, vi myste lite, lyssnade på musik, drack kaffe och spelade kort, sen gick jag hem..

Idag har jag och Alex 2 månader, hm ja typ.. kan ju säga att vi haft känslor ett bra tag längre :) <3 åh tycker om dig somfan älsk.

Läger imorgon, måste packa och fixa sakoor innan :)

Mh, ha det bra nu ska jag kolla Insider och lägga upp familjedagsbilder på bdb
Kolla här.

PussochKram

Tisdag/Onsdag.

Spenderade typ hela Tisdagen hos Alex, från ca 13.00 - 21.40. Folk har kommit, folk har gått, jag älskar att umgås med alex hemma hos honom, idag kom vi även utanför lägenheten, sjukt bra jobbat. Vi handlade godis på affären som ligger 5 min gångväg från Alex. Jag gick ut utan jacka med hans tjocktröja och jag frös inte ens!

När jag skulle hem kom jag på att mamma slutade jobba samtidigt och cyklar samma väg som jag hem, så jag hade sällskap med henne. Duschade och kollade film när jag kom hem, sköönt.

Sen gick jag in på bdb, där upptäcker jag en mycket rolig bild med komisk bildtext på mitt hatobjekt HAHA omygosh jag hatar honom HAHAHA.. Var tvungen att snacka av mig med Angee och lite med Lou också.. Jag och Ange spann vidare på tråden och utlovade både fjortisstilar och ändrad sexuell läggning om dagens skämt skulle ske.
Angee konstruerade efter mycket om och men dagens roligaste mening:
"konishua, hajja haijki-G koma poiiiiii deeeiiij njoooou???? *tics*"

HAHAHAHAHA DÖÖÖÖR..

Klockan är mycket, jag är trött, senare idag ska heela familjen till ILVA i Malmö och sen till Köpenhamn, najs huh? not.

pussochkram

Tisdaaag :)

Pappa ringde mig 07.49? jag sov och orkade inte svara..
Det blir inger sthlm :/ ingen TH konsert, bill har fått en cysta på stämmbanden. Åh stackars Bill och stackars lilla my :/

Fick ingen väckning av alleballe idag :/ besvikelse faktist, han ringde 11.45 och sa att jag skulle komma till honom om en timme.. Okajdå.

Oh ja, grattis till Christer som har fått jobb :) (det är sjukt bra för nu kommer han inte vara hemma när jag kommer hem från skolan) fast jag vet att han tyckte det var skönt att vara arbetslös.. Nu får vi en bil till igen :) en grön bil :D:D jag är så JÄVLA glad :)

och nu kan mina föräldrar hålla käften om att vi har mindre pengar än vanligt och bete sig som om vi lever i en ekonomisk kris när vi typ levt på 2 löner. shitmajgad, borde fan skicka mina föräldrar till lyxfällan. tänk vad många familjer med en ensamstående förälder och flera barn som bara lever på en lön. dom klarar ju sig..

mah, nu måste jag klä på mig osv. Ha en bra tisdag, pussochkram

Måndagkväll

Nu är jag hemma, när jag skulle gå och lämna Lovisa till grannen så började det snöa som fan, underbart.. NOT.
Jag skulle cykla till Alex (ca 10 min utan motvind och snö/regn), sen ringde jag Alex som lanade, en annan Alex svarade i hans mobil, förvirrande. ? Iaf så sov alex. (min alex) så jävla nöjd med mig själv var jag eftersom han var tvungen att vakna :D HAH där fick han!

sen ringde Alex upp mig och sa att det inte fanns en chans att jag fick cykla till honom när hans kompis hade bil. Så dom hämtade mig, gulligt. ! (alex ville ha ciggen jag köpt till honom också ja... ) Alex mamma undrade om det var ok om hon gjorde några ärenden innan hon fixade mina naglar, hade inget emot det, så jag var ensam hemma hos alex i typ 2 timmar.. (förutom en av hans brödrar som var på övervåningen) Alex hade nämligen dratt tillbaka till lanet efter att han lämnat mig..

Fett skönt att sitta i en tyst lägenhet och kolla tv läsa tidning.  Sen fixade gittan mina naglar, jag är helt jävla beroende av det nu! tur som fan att jag får det gratis.

Imorgon ska jag vara med min älskling, saknar honom som fan..  när han  ringde när jag gjorde naglarna tyckte han att jag kunde stanna där över natten, och då hade han också kommit hem.. Men stor chans att jag hade fått det för mamma? nej .

ouhew. Nu ska jag göra varm choklad och kolla tv :) . Ha en bra måndagskväll

Pussochkram

Godmorgon

Barnvakt till min sis nu.. Gick upp typ halv tio . Alex ringde inte på morgonen? wtf? har något hänt? han har ju gjort det de senaste dagarna..
Ska göra lunch till lovisefis snart, sen ska hon in till Olivia och jag ska till Alex och hans mamma ska fixa mina naglar, alex lanar.. Såå ingen alex hemma. x) .

Mitt illamåeende är borta, konstigt nog mådde jag bättre med mitt illamående, cp .
Funderar på att gå ner i duschen och raka benen, ta hand lite om mig själv, lovisa är lixom fastklistrad vid TVn ..
Nu kom Lena hem, vår granne då.. Typ världens bästa extramamma, kanske snacka lite med henne innan hon åker till sthlm med sin familj. Hon vill höra allt jag inte kan säga till min mamma. Hon är så jävla go, håller koll på mig till max, kommer ihåg allt jag sagt.

Såhär ser mitt lov ut
Måndag: Barnvakt + naglarna
Tisdag: Alex tydligen?
Onsdag: Antagligen Cajsabajsa..
Torsdag: I dunno, det var något?
Fredag: Åker på läger med Jenny, Simon.p, André, Dalle, M, M&N och våra konfirmander ofc, ser fram emot det, vi ledare satsar på dygna igen? nej vi kommer inte palla då..

shit lovisa rör elins blockflöjt måste springa ner innan ngt pajjas ;)
pussochkram
464289-31 + Saknar Elias, Melvin och Elvira som fan, mina guldkorn <3


Hejsan

Oj såg nu att jag inte bloggat sen tisdags, mycket har hänt..

Onsdag :  Trevlig dag i skolan.. förutom att jag fick enorm mensvärk och spydde som en gris.. mådde piss hela dagen.
Torsdag: gick till skolan, var där i 40 min med outhärdliga magsmärtor sen gick jag till skolsköterskan.. Hon sjukskrev mig från de 2 sista lektionerna för jag propsade på att få vara kvar på expon, gick tillbaka och insåg att det inte funkade, hade för ont och grät. Ringde Christer som körde mig ner till gyn-akuten.
(Tack alla älskade tjejer i MP1C som bara är bäst. inga namn nämda så är inga heller glömda )
Satt ensam på akuten och fick göra mitt livs första gyn undersökning, var inte så farligt som jag trott..
Drog hem sen igen och var ensam osv, efter det så åkte jag bort till farmor och farfar för att träffa pappa, Sandra, Elias, Melvin och Elvira som kommit till skåne. Mys var det..
Fredag: Bråkade med Alex om fett onödig sak.. dumma mig. åkte till alex och fixade allt.. sen till farmor och farfar igen och därefter hem..
Lördag: Hemma, Alex,  Påskmiddag med papps släkt..
Söndag : Påskmiddag med mamis släkt..
bilder från hela helgen finns på http://johanniis.bilddagboken.se
lessen men orkar inte lägga upp alla igen.

Tisdag..

Hade ingen tid att vara inne igår, vilket gör att jag ligger efter som faan på bdb att kolla alla jag vill kolla :/

var på fusk, det var trevligt förutom att det var snöstorm på vägen dit, och 2,5 dm nysnö att gå hem igenom, kaaaallt, och ensamt.! fick iaf varm choklad när jag kom hem, får inte dricka kaffe för mamma :/ för jag har så jävla ont i magen :/
har börjat dra ner på rökningen också, röker när jag är sugen annars inte..
igår morse :
Johanna: min mage gör så jävla ont
Mamma: rökning ger magkatarr, röker du??
Johanna: Mh, ytterst lite, jag gör mitt bästa..
Mamma: okej.
jag älskar mamma.

Nu är det shk och jag skriver om venezuela och frankrike, jag har ont i huvet och mår illa, JÄVLA PISS..
ska till alex sen.. ååh längtar.. blir fedt sur om han inte går från lanet..
Han behöver inte prioritera mig all the time, men då och då skulle vara trevligt!? <3

Oh, vi fick tillbaka novellprovet idag :) mvg . så SKÖNT, för att jag behöver det..

back to work nu, sen matte, sen hem och dricka varm choklad.

pussochkram

Söndag

Ja melodifestivalen igår då.. fyfan vad det sög. !
In my as att svenska folket har halva makten.. Perelli fick inte alla 12or från juryn och trots det hjälper det inte sanna att hon får högsta poäng från svenska folket, hoppas det går åt helvete för sverige i esc. det hade det inte gjort med sannas empty room. den har satt sig rejält på min hjärna..

Björn var inte extremt bra, men jag och Bea satt trots det och vrålade sjukt högt när han kom ut andra gången. han är ju så jävla SNYGG..
    
Lena, hade bestämt sig för att tycka om Christer sjögren? haha aaw.


Okej okej, nyss ringde en kille till min mobil och erbjöd mig jobb, för han och hans flickvän hade en hemsida där kunder kunde beställa saker och då ville han att han skulle kunna koppla dom till min mobil.. Tillsist fick jag reda på att det var sexleksaker jag skulle ta emot beställningen på. bad att få fundera på det *HOST*.. omgomg..
jag tror jag tänkt klart och säger.. nej.. ?  sökte jobb på IKEA också, hoppas på att få ngt där..

Måste bara säga att jag sökte inte det jobbet utan har bara lagt ut en annons på en sida.. tror den ska tas bort nu!

Ska snart till Alleballe <3 min älsk..

Annars då? sitter och kollar på let's dace reprisen, är konstant illamåeende nuförtiden? guu jag orkar inte, inte spymåilla utan på ett annat sätt..


Aja, ha en bra söndag :)
pussochkram

Hejhej

Idag har jag mest degat ... hur mycket som helst faktist, men sen gick jag min entimmesrunda med musik och så..

Nu ska vi in till hägvalls och kolla MF..

alex lanar, jag saknar ihjäl mig..
dumunge :/

pussochkram

Lördag

Godmorgon, eller, hmm klockan ärn 11.50 såg jag nu..

Gårdagen blev inte alls som tänkt, drog till Alex i en timme och sen vidare.. Alex var barnvakt..
Imorse klockan 06.52 ringde min mobil, tänkte inte svara med sen såg jag att det var alex. KUL.
Jag hade ringt honom 00.46 eller så, och då ringde han 06.52 för han trodde det hade hänt något.
omajgad.

Idag vill jag bara krama Alex heela dagen, men jag tror inte att det går för han ska sääkert lana idag.
bajs :/

ha en bra dag.

pussochkram

Hejfredagkväll

Saken hos angee blidde inställd, ska till alex, får se vad som händer sen..

var på väla innan idag, hittade massor med saker, kommer bilder på det sen ;)

Ha en trevlig fredagkväll

pussochkram

Fredag

Nu har jag shk, hade svenska innan och sen gympa, sa att jag inte mådde bra och gjorde sugiga instuderingsfrågor..

På svenskan skrev jag min novell, anna läste och sa att hon gillade hur den var hittills, innan dess hade jag redan börjat gråta, för det gör så jävla ont att skriva, ont att skriva att mamma går. för mamma gick ifrån mig när jag behövde henne, det var inte hennes fel, för hon visste inte, och kunde inte veta. Hon gjorde det bästa hon kunde.
Om 1 vecka kommer pappa, sandra, elias, melvin och elvira till helsingborg..

Kände mig så fett dum över att börja gråta, fick ju förklara för anna och det känns inte bra för jag vill inte att hon ska ta med det i bedömningen om min skrivning, måste säga det till henne..

Gårdagens middagssamtal.
Lovisa : Pappa, vad är tuttar?
Christer: uhm, bröst
L: Men, är bröst dåliga? för dom säger i den ramsan att tuttar suger :O

Haha långt samtal om det sen..

back to work och tainted love.

pussochkram

Hejhallå

Hejsan, efter mitt senaste inlägg slutade vi, inte 30 min innan utan 1 tim och 30 min innan vi skulle..Därför hade vi rast från 11.00-13-00.. det var ganska trevligt :)
Sen vikarie i engelska och därefter matteprov. Gick sisådär..
Sen drog jag hem och resten av dagen har vatt lugn, förutom att jag vatt helt speedad och sjuk idag.. Något är väldigt fel!

snart helg iallafall, fick reda på idag att alex lanar, sen igår och resten av helgen, meeen vet ni va? han kanske har lite tid över till mig.. i don't think so? filmkväll imorgon, hoppas på en helg med min älsklingsMy..
Imorgon ska jag till väla, ensam, guuu vad skönt.

Idag har jag och anders fixat ihop min kusin med en av anders kompisar.. duktiga vi är :D fast vi vet ju inte hur det gick, nu är det iallafall efterlyst.. finns inte så mkt annat att göra, min mage gör ont, men inte på utsidan, inte på insidan heller.. bara smärta..

saknar min alex. ska sluta med det antar jag. ? ska ju ändå inte ses förens på tisdag? jaja. 

   image19 (L) image21

image22
Vad skulle jag göra utan er?


Skoulan

Jaa, står inne på media nu, slutar4 snart expolektionen, typ 30 min tidigare pga studuebesökare..
Har gjort klart mitt kolagge .. weei, sugit humör x 3000 imorse!! Kim hjälpte mig lite med kollaget när det var som värst, men efter luftpaus mjed my löste allt sig..

Nu ska jag snart käka soppa och sen till RG med matilda :)

Ha en braaa dag!

pussochkram

tillägg

Äääälska grey's..

+ så jävla glad att jag och boets blev vänner igen efter någon månad eller 2?

:D joniurlägerledare han och jag??

woh :D 

+ jag måste dissa denna glassen.. smakar penicilin :S

Gula tutti frutti

Onsdagkväll..

Haha upptäckte ett fett misstag, jag döpte förra inlägget till tisdag.. men HALLÅ det är ju ONSDAG .. hihi..
Jaja, har tagit det lugnt, inte slagit upp matteboken, fotat mig själv. Yeppyepp..
Just nu kollar jag ngt MTV program, Fabulous life of.
snart är det grey's SNAAAART :D <3<3

har vatt barnvakt drygt en timme också.. christer kommer nog snart? jaapp..
3 min kvar till grey's <3
här kommer lite bilder.


image14

puss

tiisdag

Kom till skolan 10.50 hade lektion till 11.45, sen inte mer..
Dock hade jag och Louise Ny fått nys om att mp1c skulle gå på brandföreläsningen.. Så efter att vi ätit med ronkis så gick jag och Louise till bosse och frågade, han sa att det var obligatoriskt och att rektorn sagt att vi skulle vara där.. Eftersom jag tydigen fick frånvaro (som nästan alla andra) imorse från en av sovmorgonlektionerna så pallade jag inte få en gång till.. så jag och louise gick till arenan med mp1d. Sjukt mycket tekniskt strul, har vatt på samma föreläsning innan som var 10 gånger bättre pga då funkade ljud, filmer och bildspel..

påvägen hem träffade jag emsi lite, och sen har jag degat framför tvn/datorn hela dagen..


image12
I can do this, with or without you.

bästa morgonen på länge.

Drog mig ur sängen vid 07.20 och klädde på mig och åt lite, kollade mailen där det hade kommit ett mail från anna där det stod att om det var okej för rektorn så var det okej för henne att vi hade sovmorgon för hon skulle vara sjuk idag också.. Det betydde att vi började 10.50, så det var bara att lägga sig igen, sov ca en timme till, så jääävla skönt, sen gick jag upp och åt lite mer, och satte i linserna, nu sitter jag här, ååh skönt skönt. Men det regnar ute, mindre bra! måste ta mig till skolan snart snart snart..

Nu ska jag vidare till tandborst och sminkavdelningen :) wooh

Ha en bra dag . PussochKram


Tisdagkväll

Idag var en bra bra dag.. Efter att jag kom hel softade jag mest, skööönt, sen skrev jag lite till på min novell, det gick sjukt bra .. förutom att jag bölade efter ett tag.. ajaj.

Sen cyklade jag till min älskling, kollade på tv där, femman har så feeeett bra utbud på eftermiddagarna, Gilmore Girls, OC (afv) och sen Grey's.. Stannade några timmar och sen hem igen ..

Här kommer bilder från igår!

image10 solnedgång
image11 först noas ark med FUSK. Sen fika på Waynes med Mats, Mikke, Niklas, André och Simon. :)

härliga tisdag

Jag hatar tisdgar .. men var på bra humör idag, trots datorstrul imorse innan skolan..
Men väl i skolan dyker my upp <3 :D .
Sen kommer matteläraren och säger att vi ska ha matte.. whoot? vi skulle ha svenska engelska shk innan matten som är sista lektionen..
Men nej, då är vår sv/eng lärare sjuk så matte på morgonen, i 30 min, därefter värderingsövningar i ca en timme.. Vi har kulturdag på skolan...
Nu har vi shk ett antal timmar för tidigt, och sen slutar vi :D 12.15 eller ngt.. woooh
Hat-tisdagen blev en bra-tisdag.. Ska äta lite i skolan.. sen hem och fixa tacos :D Kanske dra till väla?
Njaaae ska faktist plugga, har fått en idée om novellen nu :) skriva om hela.
Jag ska skriva en verklighetsbaserad novell om mig sommaren 2001 där händelser med min pappa ingår..
Bearbetning också.. wounderful.

back to tainted love och venezuela vs frankrike.

Ohyeah pusspuss

Måndag

Jaa, så var det måndag, igen!
Expo imorse och sen lång rast och därefter musik..
My var inte i skolan:/ blää..

Musiken var sisådär, i början gick vi igenom typ noter och toner m.m. lätt?
sen spelade vi piano, ganska najs. lätt och najs :)

Hem i vårvädret, utan jacka .. VVV våga vägra vinter..
Sitter och kollar Gilmore girls nu. härligt härligt..
Ska ner till statsbiblioteket sen och möta upp FUSK folk, sen till noaksark.. och därefter Waynes, ledarfika..

Fixade en bild igår jag skulle ha som head, men nääää det var ingen jpg eller gif fil :/ bläää.

nu dör mitt batteri snart, så det är bara att välja, ladda datorn där uppe, eller gilmore gilrs?
gilmore girls, lätt..

det är du och jag. och jag ska inte lämna dig.

Wooh design..

Jaa, har suttit och pillat med färger osv, inget stort kanske, men jag är sjukt stolt för jag gjorde det helt själv :) . Nybörjare som fan..

Var hos Alex idag som sagt. Det första som hände när jag kom innanför dörren var att hans mamma undrade om vi skulle fixa mina naglar på direkten, det tackar man inte nej till.. I övrigt var det mest mysdag, jag blev sjukt flummig ett tag, sen var det stora tankar för en liten hjärna..

Alex gjorde toast skagen också.. ååh gottgott.. woh det bästa med att ha en pojkvän som går HR, god mat. mhmm, själv är jag urkass när det gäller matlagning, fråga bara Ems, Dreamteam or not!

blev sjukt glad när jag kom upp på alex rum och såg att han hade "I love you" örngottet, trodde han hade kastat det.. Han fick nämligen det i julklapp av mig 2006.  Kärlek <3

image8Nyfixade, kortare och mer hanterbara..

Söndag

Jaa, söndag, gick upp 09.10 pga jag hade obligatorisk närvaro på gudstjänst.. uhh, där var 9 konfirmander av 23. skärpning ! Simon och André var där.. det var inte så händelserikt i övrigt.

Jag gick hela vägen hem, skönt, det tog bara 25 min.. inte något härligt väder, men inte så kallt, nu ska jag snart duscha och äta lunch, sen bär det av hem till Alex.

här kommer bilder från igår.
image5 Cykeltur i vårvädret med Bella och Matilda
image6Parfyrmen jag fick av M&M + galgen Elin gjorde till mig

Melodifestivalen+damp

Carola gick inte vidare.. så roligt.. Men jag hatar nordman.. + att jag fick en negativ svacka, började snacka om hur jävla pissig melodifestivalen är.. AAAAH fyfan jag är så ARG aaaarg, sjukt arg. jag hatar melodifestivalen, jävla sugtävling med b-artister. och jag hatar allting just nu. fruktansvärt arg.. på allt?..

Var i Matildas nya hus idag, med bellsson, härligt att träffa henne. Sen drog jag till Alex i en timme eller så, lite allvarliga samtal, men jag orkade inte prata, jag orkade ingenting. jag är negativ till allt idag. allt suger.
Alex är nu ute och festar någonstans. Hej jag sitter här. Hej här är jag, hemma framför min dator.
jag är arg, fruktansvärt arg, just nu vill jag ta isönder något..

Mormor och Morfar är här, jag fick en parfym i födelsedagspresent.. den vanliga johannaparfymen. blev glad.. fick en fin hemmagjord sak av elin, eller hon har gjort den i slöjden, kommer bild i nästa inlägg.. Morfar och Christer sitter och disskuterar australienresan framför tvn och christer ber min sänka ljudet hela tiden. VARFÖR SKA MAN TITTA PÅ DEN OM MAN INTE ENS FÅR HA LJUDET HÖGT? och ja jag måste sitta där för att vara social.
FAN vad arg jag är..

Lovisa sitter och är jobbig. men söt, elin är jobbig, och söt. och jag är arg.. jag är ful när jag är arg, och just nu vill jag springa och skrika, det är ett dåligt tecken för det betyder en kväll till med instabil mental hälsa. damp

vet någon här något om latexallergi? .

DAAAAAAAMP ryck nu.. jag måste gå och kasta något i väggen. hejdå

hos matilda

Nu är jag öve hos matilda.. i hennes gamla hus, 200 m från mig.. men nu ska hon snart flytta :'( vi ska kolla hennes nya hus, såfort bells kommer.. trött idag, dålig natt.. Jag har inte träffat bells på så jääävla länge, ska nog vara med alex om han hör av sig.. 

idag är det vår! jag går runt med tjocktröja ute.. kommer bilder på nästa inlägg.. pussaah

Trött

Jag är trött, arg och ledsen. jag vill blogga men jag orkar nog inte..

utan mig utan mig utan mig. JÄVLA SUG..

jag ska snart sova, sova ut.. som fan.

Hemma.. :)

Jaa nu är jag hemma igen, fick en kommentar om min blogg att den var ganska bra men tråkig, såå jag tog tag i saken och frågade Lou om hur man får in bilder i inlägg, och hon hjälpte mig. Tack tack :)

Idag tog det tid att komma hem, åt och sen väntade jag på My och Ronja som gjorde prov, hade i princip slagsmål om ett paper my hade skrivit på under provet.. Haha, skrattade sjukt mycket åt henne. <3

Väl hemma duschade jag och sen var det bara att ge sig iväg till Vittra och lämna elin på hennes blockflöjtslektion och sen vidare ner till Dunkers för att spela piano, 20 minuters förnedring pga mina naglar... TIllbaka till vittra och in på sjukhuset för att hämta mamma från jobbet, haha.

Jag och Elin köpte godis medans mamma hämtade Lovisaa.. Skulle träffa Alex idag med jag är så sjukt trött att jag inte ens orkat höra av mig, dåligt av mig..

Hjälpte mormor och morfar med att överföra bilder från kameran till datorn, satt via telefon och handledde, dom är för söta!

grey's repris nu, gammalt avsnitt.. :)

aja, nu ska jag fortsätta kolla ha det bra.. kom gärna med fler tips hur min blogg kan bli bätte :)


pussochkramimage2 ( vet inte alls vad jag ska lägga upp för bild ;) blev en på mig, lägger in fler på gamla inläg

shk

Detta går faktist bra.. kanske inte framåt men gör iallafall något.. massa faktajämförelser.. :) (Y)
Myski sitter en dator bort, och snackar med Adam som har en svartsjuk flckvän som inte är hans flickvän med han är hennes pojkvän enligt henne.. Men adam tillhör my! så ni veeet.. :)
mowhaha men nu blev jag indragen i sexsnacket.. men jag vill inte det för jag har bara sex med alex och ingen annan, my och adam får hålla sig till grädden..

tror hasse sa att vi fick äta nu. för jag har jobbat bra :)
nu kom mattetiilda också..

jag har huvudvärk.. för jag pressar ihop mina tänder..

Ha det bra pussochkram

Fredag

Då sitter jag här med novellen, igen!
usch.. måste skriva nu, måste verkligen.
Allt går så långsamt.. att vakna, gå upp, klä på sig ta sig till skolan skåpet och lektionen..
My har rekord idag, en hel vcka i skolanh, japp ni läste rätt, en hel vecka utan att vara borta..
Idrott nästa.. sen SHK, vet inte alls vad jag ska göra idag.. mer än piano, blä? och ta min sis till blockflöjt och hem, och köpa hö.. Kanske Alex idag? ska träffa mormor och morfar imorgon.. första gången på 2 månader.. saknat dem som fan!

back to work.

pussochkram

hej monika

Lyssnar jag på nu. och äter bilar och bli FEEET jag känner mig så jävla fet idag. *tar en bil till*
dumma mig, vad hände med johanna med den bra vikten och 0% sötsug?
nä går inte att sluta att röka nu för då fan kommer jag äta ihjäl mig på godis.

utv-samtal idag.. 45 min JAAA FYRTIOFEM minuter.. men hasse då ofc, det tog 14 minuter förra terminen.. Men det gick bra.. Efter samtalet ville Christer se mitt skåp, men det var ok, jag hade städat undan sakerna han inte ville se så HAHA han kunde inte sätta dit mig idag heller :) det är typ ett krig mellan oss. mamma har sagt att "du är oskyldig tills jag kan bevisa motsatsen" christer har gett sig fan på att bevisa nu .. men NÄ..

Alex ringde vid 15.45 och sa att jag skulle möta honom eftersom vi skulle vara hos mig idag, för en gångs skull då.. Vi gick till fiskaffären och sen hem till mig och kollade tv, åt med min familj, myste och passade mina sisters lite..

Igår när jag pratade med Caroline så kom jag fram till att det sa klick mellan mig och Alex när vi träffades första gången, trots att vi bara var nära vänner i en månad.. får flashbacks från första gången jag gick dit och hans bror öppnade och alex kom flygande ner för trappan med en cigg i handen och frågade om han inte fick en kram. *klick* patetisk jag ÄÄÄR! men det är sant, jag är sjukt kär i den killen!

vad gör jag just nu?

 försöker skriva novell, som inte innehåller kärlek och är mvg kvalitet och inte kommer från internet och är mellan 1,5(?)-5 sidor..

Mina föräldrars idée var att jag skulle skriva om två tanter som var med i antikrundan på tv med föremål som dom ärvt.. HAHAHAHAHAHA allvar, vad som  helst utom det. vad som!

g2g pussochkram


Skola

Vi slutade ca 11.30.. klockan är nu 13.18 och jag är kvar, ensam.? nästan.. Ja har hunnit kolla igenom 28 personers bilder, lite bloggar, snackat med louice och kim + ätit och ja, nu måste jag helt enkelt skriva på novellen, en timme kvar.. mmh, sen utv-samtal.
Hasse komn in på expo imorse och berättade att jag skulle haft det igår, ooops.!
Sen ska jag vara med Alex när jag kommer hem.. saknar honom :)

oouw novellenn nu. 0% inspirerad.

pussochkram

älskaaa

Jag älskar grey's..
På konfan snackade vi om käärlek, sen var det bönesak i en timme.. EN TIMME.. dog nästan, av skratt och uttråkning..
sen bakade tjejgruppen sockerkaka och chokladbollar :)

sen cykla hem i mörkret..
Kolla Grey's och nu är det fråga olle..

PussochKram

stressbloggar, igen!

Jaa, har vatt hemma sen typ halv 2, har hunnit med att duscha, 2 koppar kaffe, massa TH musik och snacka med matilda på msn, om max 6 min ska jag vara på cykeln påväg till konfan, var uppskriven förra veckan och missade det.. så ja, bara att dra dit idag, tjejgrupp sen också.

UTV samtal imorgon, fick idag reda på mitt sv+eng betyg just nu.. VG i eng och VG+ i sv.. bryr mig inte om engelskan men går jag inte ut svA med MVG så är jag inte nöjd, inte det  minsta! det betyder att jag måste sätta MVG på precis varenda liten del som vi har kvar i svenskan nu... ooueh. jaja, jag ska klara det. SKA KLARA DET.

nu måååste jag springa. pussochkram

Varför onsdag?

Mm, nu är det onsdag igen, och jag är svinigt trött, tvingade mig själv att gå upp 07.10 fast jag hade kunnat hinna från 07.25. Men måste uppdatera min ipod annars kommer jag inte orka med den idag.
Undrar om vi har kort dag idag?

Det har kommit ännumer rövsnö! så jag måste gå till skolan idag igen, jag vill kunna cykla jag vill ha VÅÅÅÅÅR. nuuuu!!

japp nu måste jag sminka mig och klä på mig lite mer, trycka in linserna i mina svullna ögon.
Konfa i eftermiddag..

PussochKram

Frågetecken?

Uppmärksammade nyss att alla mina 3 rubriker idag har avslutats med frågetecken.. ??

Efter skolan spenderade jag tid med Alexmyboy i några timmar <3.
Sen hem och äta och prata om TH i sthlm med mina föräldrar..

Christer blev helt chockad när jag pratade om att sova i tält i kön. xD. han ville betala hotel ist, jag vet inte, för på ett sätt så är det hotel, gratis för mig, men samtidigt... jag vet inte men men.. det är inte ens en månad kvar nu..
Sitter och kollar TH dokumentären nu . naajs :)

pussochkram

Göra?

Jag oooorkar inte jobba på samhällskunskapen.
Det går inte, jag tror jag är typ ensam om att inte göra grupparbete och jag är den enda (!?) som gör ett i-land vs ett u-land?
Frankrike vs Venezuela.
Hasse är världens härligaste shklärare :)
My sitter i andra sidan salen och skriver till mig på msn att jag är dum, men hon vet inte varför så HAHA..
msn hänger sig alltid på dessa datorerna.
Okej, nu ska jag försöka mig på att hitta fakta om venezuela..

PussochKram

Skoltrött?

Neej men trött i skolan.
tror mina ögonlock faller ihop vilken sekund som helst..
Vi har svenska och jag skriver på min novell, inte alls som alla andra jag skrivit, det är svårt..
När jag kom till skolan säger Angee "kan du glosorna".. Glosor??
omg, vi hade glosor, nio st, wooow, till första lektionen, men det var muntligt förhör så luungt.
snart lunch. jag ska bli mera aktiv på min bdb snart igen. http://johanniis.bilddagboken.se
fattar inte att jag bara slutat lägga upp som jag gjorde innan :/

Saknar Alex, stuart är söt, hon satt och stirrade på mig nyss.. hihi
Bimbo har skrivit klart novellen och sitter på msn.
Jag älskar media. <3

tbx till novellen


Pussochkram

Jaha men våren då?

image4Emmaa
Igår när jag och emsi skulle cykla hem från FUSK ( som förövrig var ganska trevligt) så började det snöa, för lite snöblandat dugg, sen mer och mer.. Tillsist öste det ner snö, lixom hallå?? detta kunde inte hänt runt den 24 dec istället?

Nu när jag vaknade upp på morgonen och tittade ut så var det sjukt fint! kan inte förneka det..
Sol och snö. fint, men inte vår? + att det är sjuuuukt  halt eftersom det började med regn igår och sen frös det på marken, så jag måste gå till skolan idag, om 24 min.
Jag gjorde nyss klart min novellbrainstorm. :) (Y).
image3
Om jag tänker efter så småsnöade det hela dagen igår... mm, men nu kan snön försvinna och värmen kan komma? Ja ? :D .

Dagens planer förutom skolan är att jag ska göra ve mina naglar hos Alex mamma..

Välkomna hem Mormor och Morfar, älskar er.!!

Stressbloggar

Jag vaknade 20 min innan jag skulle cykla till skolan. Stress.!!
Expo i ngn timme och sen var det föreläsning i Aulan, vi var 10 pers där. + barndmännen som föreläste för oss.
Massor om branden i GBG 29-30/ 10-1998 . Hemskt som bara den.
Sen var det Lunch och precis innan vi skulle börja musiken går brandlarmet.
Komiskt eftersom vi hade suttit på en föreläsning om brand i 1 timme och 20 min, och brandmännen hade föreläst hela dagen/cirkulerat på skolan. :P
Vi trodde det var övning, men sen när vi kom in i skolan så sa dom i högtalarna att det brunnit på en toalett.. oops?

Musik sen, vi spelade piano, jag blev uttråkad. Sen när vi gjort det en halvtimme så skulle vi göra ngn slags recension på en konsert, musikläraren satt i ett rum och undervisade, så jag och Matilda softade istället, får göra recensionen i veckan..

Hem och duscha, m.m. Nu ska jag skynda mig iväg till Äventyrsgruppen som bara den! ska vara där om 22 min och jag har nästan inga kläder på. omg!!

har inte hört av min Alex på hela dagen och det känns faktist som ett tomrum :/

Wett g2g. PussochKram

Hejhallå

Jag har varit inaktiv här sen i fredagseftermiddag.

29 Februari
Efter mitt senaste inlägg hämtade jag My och vi gick till Alex, därefter gick vi till knutan och tog bussen till Ramlösa.
Hem till Matilda. Nere i hennes källare satt Louice, Jesper, Kajsa, Frida, Hezha och Hezhas kompis.
Vi satt där nere ngn timme, jag och alex pimplade lite vin? my också..
Därefter stod vi och var störiga tonåringar i en tunnel och sen tog vi en buss ner till stan.
Vid det laget hade Alex klasskompis Alicia övertalat Alex att hänga med till retro, so he did..
vi väntade ett tag på terminalen och där träffade jag Sara <3. Båten över, vi dansade lite och rökte.
Väl framme vid retro så gäller inte Mys ID och hon kommer inte in, Alex och jag hängde med henne tillbaka till båten. Jag var så jävla tacksam. Sen båten igen, då hände en rolig sak som jag fick reda på dagen efter .
Alex går och röker och en gubbe som ser mindre fräsch ut sätter sig brevid mig, först armbågade jag honom i sidan och vänder mig och säger
"ursäkta mig så heeeemskt mycket det var verkligen inte meningen!"
Alex kommer tillbaka och ställer sig framför mig, då viskar jag sjukt högt till alex
"Alex det sitter en fullegubbe brevid mig!!"
alex svarade "shh"
Jag: "men det är sant".

My påstod att han såg sjukt ledsen ut .. förlåt!
Vi kom hem till Alex och jag sov en stund. skönt!

1 Mars
Jag sov sjukt dåligt för jag mådde så jävla ILLA. Vaknade hela tiden, min familj kom in 09.30 eller så och sjöng. jag ville kräkas och sen sova vidare, men NÄ. skulle öppna presenter och kaffe, fiiifan! låg och försökte övervinna spykänslan i en halvtimme och sen gick jag upp.. Jag klarade mig fint, väckte my och lullade runt. Städade efter att my gått. Sen kom Släkten och Alex.
Jag fick :
Singstrar, 1,400:-, blommor, diorparfymer, halsband.
Cajsa och jag gick en runda för att Alex skulle kunna cykla min på min cykel hem till mig, han stukade foten i fredags..

2 Mars
Nä jag tänker inte berätta vad som hänt idag, för det är inte mycket.. ni har viktigare saker än att läsa det. Ha det bra.

Pussochkram <3

RSS 2.0