2008.09.16

En månad med Anders idag. Helt otroligt, att för ett år sedan (nästan ett år). Så skickade denna killen världens finaste kärleksförklaring, typ tog cpmycket mod till sig och skickade det. Helt otroligt, jag svarade inte.. Snällt av mig.. Mycket har hänt under det senaste året, jag har vatt en riktigt idiot mot Anders, och jag förstår inte hur han fortfarande vill ha mig.. 
Lyllos mig.. 

Innan var jag verkligen livrädd för att han byggt upp för höga förväntningar på mig, att allt skulle bli bra bara det belv vi, och det skrämde mig rätt mycket, tänk lixom om jag kände efter och verkligen blev kär i denna underbart fina kille, och sen sårade han mig, kom på att jag inte alls var den personen han ville ha.. Men jag är inte rädd för det längre. Han är bäst. 

Under denna månaden har jag lärt mig en viktig sak som jag aldrig tänkt på innan.. Man säger att De tre små orden är de största på jorden.. ( Alltså, "jag älskar dig")Det finns större ord, som är finare, nämligen " jag litar på dig".  Han är världens finaste kille och jag är lycklig, det har bara gått en månad och redan är jag så himla lycklig. 

Jag önskar att du var det första jag fick se på morgonen och den sista jag fick se innan jag somnar, varje dag. 

På g igeen

Japp, liten svacka innan, sen bad marianne mig att bara skita i allt och bara läsa in texten rätt upp och ner, och sen lyssnade hon.. 
Och hon sa att jag lätt hade kunnat sända den så som den var.. yeas :D 
Meen eftersom hon vet att jag är pessemistisk när det gäller detta så gav hon mig lite tips.. 

back to work baby


btw så saknar jag min fina pojke idag <3

ljudpiss

seriöööööst, klarade inte det på två timmar förra veckan, klarar det inte nu heller, ska läsa en text, så den låter improviserad 

HUR SVÅRT KAN DET VARA

Hallå heej

Skolan nu, hade en pissig start på morgonen, inget gick som jag ville, och vi skulle ha engelska.. 
Otroligt nog hade jag memorerat glosorna sjukt bra dom 3 gånger jag läst igenom dom..
Sen höll vi på med presidentvalet, jag, Nyborg, Matilda och Frida behövde ingen dator men förflyttade oss från klassrummet och ut i cafeterian och jobbade med det samtidigt som vi snackade skit och drack kaffe, precis vad jag behövde.. 

Och nu har vi ljud, och jag tycker om mp2ljud idag.. :D helt otroligt. Jag måste få tag på praktikplats snart också..

Idag ska jag göra vid naglarna på nail and beauti :D Yeaj :D 

Men för tillfället så ska jag spela in min krönika , om skönhetsideal,  och snacka om att min pissdag har vänt, just nu.. 
Dock kommer mulitmedian i eftermiddag, vi är inte klara med det som ska lämnas in, vi har inte börjat. OMG.. 

Ajja, ha det najs, ät bajs.. 





Du jag vi oss

och ännu en gång har jag gjort det, mig själv sårbar.. :O

Faaast jag är verkligen back on track nu, sen senaste inlägget.. Man har sina ups and downs.. tihihi
Och ibland händer vissa saker som kan förändra saker och ting på bara en minut.

Idag  var det friluftsdag.. Jag och Ronja var snabbast, gick rundan på en timme.. vi tog 3 av 30 kontroller.. *stolt* (yeah not)

Idag har jag också träffat Anders 3 gånger :D Myys..
Sen var jag barnvakt till grannbarnen.. myspys..

Imorgon är det skola, sen ska jag fixa naglarna :D yes


Pusshej


Tisdag

Det är nästan sjukligt hur allt kan vara så bra, hur allt kan vara så perfekt.. 
Nästan grymt hur jag kan må så fruktansvärt dåligt trots att allt är lysande. 
Kanske inte det är lysande, kanske är det bara så att jag intalar mig själv att allt är perfekt. 
Om sanningen ska fram så har jag ingen isklump i min mage, inget som håller mig lugn och kall, det är mer som ett eldhav, som varma lågor som bränner upp i mig med jämna mellanrum, tårar som hotar att forsa ner var och varannan timme.. 

Men varför ska jag visa det för någon? Vad tjänar det till ? Jag har ju allt, så vad har jag för anledning att vara ledsen. Kanske kan det vara så att våren tog jävligt hårt på mig, kanske har jag inte kommit över mitt beslut, och är det så konstigt? Jag orkar inte andas längre, jag orkar inte gråta mer, jag är så jävla trött på allt nu. 

Jag blir så sjukt rädd för mig själv och mina tankar, så otroligt mörka, vågar knappt tänka vissa saker två gånger. Jag vill såra människor som sårat mig, jag vill att folk som svikit mig ska lita på mig så att jag kan svika dom. Jag vill skada människor, jag vill skada mig själv, jag vill sluta gå upp på morgonen, jag vill spy upp mina inälvor, jag vill sluta äta, jag vill sluta fungera, jag vill inte mer nu. 

Jag vill bry mig om andra, jag vill ta mig ur detta, men jag vet inte var jag ska bli av nu.. Och något som gör mig så sjukt arg är dendär fucking kuratorn som haft semester sen juli.. eller ja, ställt in 2 möten och sen inte haft tid.. för i helvete. ÅH JÄVLA IDIOT.. 

jag ska sova, och sen ska jag vakna och radera detta inlägget, låssas som om det aldrig blivit skrivet, låssas som om jag aldrig erkännt att jag vill ge upp varje dag. 

åt helvete med världen

Skolan

Well nu sitter jag i skolan.. 
Hade idrott första lektionen, och nu har laj ljud, i en halvtimme till.. 
Spelade in typ 14 minuter från min Mini Disc och när jag skulle lyssna så hade blivit distad (ljudet var för stort för filen så det blir raspigt..) så då fick jag göra om allt.. kul. 
Passar iaf på att blogga medans det överförs. 

Helgen var kul :D var i sthlm med anders och hans familj, det var roligt.. 

Idag ska jag till raus och kolla Allis dagis. Ska hämta henne där ons/tors.. 

Ha det bra alla..

Btw skittrist att bdb inte funkar i detta redigeringsrummet.. 

RSS 2.0